Print deze pagina Zoek door deze website

Nog volop kittens!

25 okt 2011 - Categorie: Algemeen

Nog volop kittens!

Op dit moment zitten in Apeldoorn, Deventer, Doetinchem-Winterswijk, Zutphen en NO Veluwe e.o. zo'n 50 kittens te wachten op een nieuwe baas. Ze worden momenteel opgevangen door diverse gastgezinnen van dierenasiel de Kuipershoek.

 

Deze kittens brengen de eerste weken van hun leventje door in huiselijke kring.  Hierdoor worden ze socialer en evenwichtiger dan een kitten die ergens buiten in een schuur of hooiberg wordt geboren en de eerste weken niks meekrijgt van het gezinsleven met aanrakingen van kinderen, huisdieren, geluid van stofzuigers e.d.

 

Diverse kittens van de gastgezinnen zijn momenteel ‘klaar' voor een nieuwe baas!  Met ‘klaar' bedoelen we dat de kittens ontwormd, ontvlooid, gechipt, geënt en oud genoeg zijn om te vertrekken vanuit het gastgezin.

Bij dit vertrek krijgt de nieuwe eigenaar bovendien een formulier mee voor een gratis sterilisatie of castratie van de kat.

 

U begrijpt dat voor dit alles wel kosten aan verbonden zijn.

Voor een katje afkomstig van een gastgezin betaalt u € 95,- en daarvoor krijgt u heel veel terug! Wanneer u zelf bovenstaande behandelingen zou regelen, bent u veel duurder uit. Het belangrijkste is echter dat u een gezond, sociaal huisdiertje krijgt waar u nog vele jaren plezier aan zult beleven!

 

Een paar jonge katjes zijn echter te schuw en kunnen niet geplaatst worden in huiselijke kring. Voor deze dieren zoeken we adressen met een erf en schuur.

 

Wie een jong katje wil aanschaffen vanuit Apeldoorn e.o. kan contact opnemen met de coördinator kittenopvang regio Apeldoorn: Irene Blok, 06-57764506.

Wie een jong katje wil aanschaffen vanuit Zutphen e.o. kan contact opnemen met de coördinator kittenopvang regio Zutphen: Diny te Velthuis, 06-20311464.

Wie een jong katje wil aanschaffen vanuit Deventer e.o. kan contact opnemen met de coördinator kittenopvang regio Deventer: Toke van Gogh, 06-20671903.

Wie een jong katje wil aanschaffen vanuit NO Veluwe e.o. kan contact opnemen met de coördinator kittenopvang regio NO Veluwe: Hanneke Blokzijl, 038-4470534. 

Wie een jong katje wil aanschaffen vanuit regio Doetinchem - Winterwijk e.o. kan contact opnemen met de coördinator kittenopvang: Lisette van Dijck, tel. 06-14373715.

 


« Terug naar het overzicht

Deel via: